Over Kees

Aangenaam! Mijn naam is Kees Kluskens!

Ik zit al jaren in het vak en heb dan ook heel wat afgetimmerd in mijn carrière. Ik ben ooit begonnen op de bosbouw school en heb me daar verder gespecialiseerd in houtbewerking. In de avonduren en mijn vrije tijd heb ik veel projecten gedaan voor buurtbewoners, vrienden en familie. 

Vele van mijn naasten noemde mij dan ook een vakman pur sang en zodoende begon het ondernemerschap bij mij te kriebelen. Ik wilde niet langer voor een baas werken maar meer van mijn eigen creativiteit kwijt kunnen in mijn werk. Nu al zon 11,5 jaar geleden heb ik de stap gemaakt. 

In de afgelopen jaren heb ik vele waardevolle connecties opgedaan waarmee ik samenwerk aan de grotere projecten. Van collega timmermannen tot bouwvakkers uit Arnhem en deze installateur uit nijmegen. 

Samen met deze mannen maken we regelmatig vakantie woningen in het oosten van het land. In deze klussen draait het om vakmanschap en kwaliteit. Door mijn arendsoog en perfectionisme ontglipt er geen enkele onvolkomenheid. Wij leveren, en wij leveren enkel kwaliteit.

Bent u nou benieuwd geworden wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken. In deze afspraak nemen wij samen alle details en wie weet timmer ik binnenkort aan uw weg!