Timmerwerk

Timmerwerk, mijn vak. In timmerwerk kan ik al mijn energie kwijt en dit doe ik dan ook al jaren. In de loop der jaren heb ik al aan vele mooie projecten mogen mee timmeren. Hier ben ik dan ook ongelofelijk trots op. Wat mij hierin het meest aanspreekt is het feit dat je echt iets neerzet met zn allen. Het is een gebouw dat nog tot ver na mijn dood zal staan. Daar heb ik dan aan mee gewerkt wat mij een ongelofelijk lekker gevoel geeft. Je bouw aan je eigen legende. Ik droom er dan ook van dat mensen ooit v0or een van mijn timmerwerken staan en tegen elkaar zeggen: De geruchten gaan dat Kees Kluskens dat heeft getimmerd. Wanneer dat gebeurd zal ik met een tevreden glimlach terugblikken op mijn carrière als timmer man. 

Tot de dag dat het zo ver is zal ik hard aan de weg timmeren. Ik hoop mensen te kunnen inspireren met mijn werk, werkwijze en materiaal gebruik en zo een heuse eigen stijl te ontwikkelen.

Heb je intresse om eens een kopje koffie te doen en de mogelijkheden te bespreken wat ik voor jou kan timmeren? Neem dan contact met mij op. 

Ik timmer alles, van groot tot klein. Van schutting tot vogelhuisje!